Legyen könnyű szülőnek lenni!

Happy Kid’s Brain Alapozó Tanfolyam

Tanulás segítő-fejlesztő online tanfolyam a kiegyensúlyozott, boldog gyermekért!

Alapozd meg gyermeked jövőjét a legmodernebb, hatékony, játékos módszerrel és induljatok el a siker felé!

Ne pazarold a drága időd, érj el fejlődést gyermekeddel az élete minden területén!

Viszlát tanulási nehézségek, figyelemzavar!

Az óriási zajban nem csak a gyermekeink, de mi is nehezen találunk harmóniát, és sokszor nehezek, küzdelemesek napjaink. Helyt kell állnunk mindenhol, közben a gyerekeket is tanítanunk kell, foglalkozni velük, elindítani az élet útján.

Tudom, néha már azt érzed szétszakít a sok teendő, és egyszerűen nem tudsz minden szerepben tökéletesen megfelelni. Minden körülményes és időigényes.

Sajnos a legtöbb módszer csak kínkeservesen, sok időt és energiát beletéve hoz kisebb-nagyobb eredményt, ha egyáltalán hoz. Közben szenved a gyerkőc, mert  a játékra már idő sem marad. Hiszen kellenek a jó jegyek, kell a sportteljesítmény, a nyelvtudás. 

Van egy jó hírem!

Ez nem kell, hogy így legyen, a változás lehet könnyű és játékos is!

Happy Kid’s Brain = boldog, kiegyensúlyozott és sikeres gyerek

9

A Happy Kid’s Brain-nel úgy tudtok gyorsan és látványosan haladni, hogy nem kell megfeszülni, nem érzitek magatokat közben frusztráltnak. Mi lehet fontosabb annál, hogy boldognak lássuk a csemeténket?

Az Alapozó Tanfolyammal lépésről lépésre, játékosan fejlődtök, a gyerek legnagyobb örömére. Miért is kellene, hogy nehéz legyen szülőnek lenni, amikor könnyen is el lehet érni az eredményeket?

8

Mit kapsz a Happy Kid’s Brainnel?

A speciális mozgásos fejlesztő gyakorlatok által az agyban új idegpályák épülnek ki, megnövelve annak kapacitását. Ettől sokkal jobban tudnak majd figyelni, koncentrálni, megjegyezni a dolgokat, reagálni a beérkező ingerekre. 

A forradalmian új módszer titka, hogy az agy újrahuzalozása által olyan változások történnek, hogy javulnak a gyermek eredményei minden területen.

egyszerű, játékos, mozgásos agyserkentő feladatok

eddzük az agy minden területét, ez óriási mértékben növeli a koncentrációt

megoldódnak az iskolai problémák

erősebb gyermek és szülő közötti kapcsolat

boldogabb, harmonikusabb, nyugodtabb otthoni élet

Mi mindenben tud segíteni a módszer?

Tanulási nehézségek

Olvasási nehézségek

Nyugtalanság

Alvási zavarok

Idegen nyelvekkel nehézség

Figyelemhiány

Képzelj el egy olyan életet, ami tervezhető, kiszámítható, nyugodt, harmonikus

A Happy Kid’s Brain-nel ez nem csak álom! Te is a részese lehetsz. A lényeg a következetesség. Nem kell hosszú órákat elfecsérelned, már mindössze napi 7-10 perc gyakorlással is csodás eredményeket érhettek el a gyermekeddel!

Kinga vagyok, body’n brain® tréner, én foglak Benneteket végig kísérni a tanfolyamon!

Egész életemben tanultam, kutattam, mi a leghatékonyabb módja, hogy a gyerekek, az emberek már a kezdetektől ki tudják bontakoztatni saját képességeiket, kreativitásukat, és rengeteg sikerélményben legyen részük.

Eltökélt szándékom, hogy minél több szülőnek adjam át azt a tudást, amit én nap, mint nap kamatoztatok, és ami által már sokaknak tudtam segíteni egy jobb, nyugodtabb, sikeres élet kialakításában.

Vágj bele a Happy Kid’s Brain Alapozó Tanfolyamba most!

Azért, hogy Te is részese lehess a Happy Kid’s Brain érzésnek, létrehoztam egy online tanfolyam sorozatot, ahol a kezdetektől végig tudlak kísérni Benneteket az úton, bárhol legyél is a világon!

A tanfolyam egyszerűen, online hozzáférhető!

„Minőségi fejlesztő munka, tanácsadás a szülőknek, személyiségfejlesztés a gyerekeknek, vagyis három az egyben. Kinga egy energiabomba, aki lelkesedésével, pörgő életigenlésével felemel a legelkeseredettebb élethelyzetedből is. Hatalmas szakmai alázattal rendelkezik, ami folyamatos továbbképzésre állandó reflektálásra készteti, mert hisz abban, hogy mindent lehet még jobban, és persze hisz abban is, hogy nincsen lehetetlen. A legújabb módszerek, technikák vannak a tárházában, de tudja, hogy ez a tárház soha nem telik be, állandóan bővítésre, újításra szorul. A gyerekeket azonnal magával ragadja elragadó és vicces személyiségével. Nem hiszem, hogy létezik olyan nebuló, aki ne tanulna szívesen Kingával. Minőségi fejlesztő munka, tanácsadás a szülőknek, személyiségfejlesztés a gyerekeknek, vagyis három az egyben. Szerintem ez Kinga névjegye.”

Zapletál Márta

Gyógypedagógus

Nézzük mit fogsz kapni pontosan az Alapozó tanfolyamban!

R

egyszerű, könnyen követhető, gyakorlatias videók

R

bárhonnan végezhető egy zárt online tananyagrendszerben

R

a saját időbeosztásotok alapján, bármikor hozzáférhető, tervezhető

R

logikusan, egymásra épülő részek

R

heti 3-5x 7-10 perc már jelentős változást hozhat

Az alapozó tanfolyamba tartozó részek

4 fejezet, 12 rész (+bevezető és záró fejezet), ami egymásra épül és fokozatosan építi ki az agyban az új hálózatokat, ezzel segítve a fejlődést

1/1. Forgás a labdával

Szükséges eszköz: egy közepes méretű labda

A tájékozódási képesség területén vagyunk, ahol a test helyzetének és mozgásának ideális összehangolása a cél.

Ezzel a gyakorlattal fontos területet fejlesztünk az agyban új hálózatok kiépítésére.

1/2. Forgás a labdával fél fordulaton

Ha már a negyed fordulatos forgás a labda feldobása közben jól megy, akkor most fél fordulatra emeljük a szintet.

1/3. Forgás a labdával

Ha már a labda elkapása forgás közben jól megy, akkor most kezdjünk el színeket kapcsolni az egyes forgásfajtákhoz és irányokhoz.

1/4. Forgás a labdával

Az előzőekben színeket kapcsoltunk a forgásirányokhoz, most pedig számokat.

1/5. Forgás a labdával

Ha már az előző szintemelések jól mennek, akkor mostantól használhatjátok a színeket és a számokat vegyesen. Így összesen 8 féle lehetőség lesz, ami nagy kihívás az agynak.

Természetesen először tudtok 2 számot, két színt használni és így emelni a tétet.

2/1. Ritmizálás

Tudtad, hogy a világ legsikeresebb embereinek az egyik titka a következetesség?

Légy te is következetes és váljon szokásoddá, hogy hetente 3-5 x 7-10 percig játszva trenírozd az agyad, gyakorolj gyermekeddel.

Minél tovább végzed a gyakorlatokat, annál lenyűgözőbbek lesznek az eredmények. A legfontosabb a szórakozás!

2/2. Ritmizálás

Ha már az alapgyakorlat jól megy, kezdj el mesélni a napodról, vagy betűzz le szavakat előre, majd hátrafelé.

3/1. Bepakolom a bőröndöt

Amit ebben a szórakoztató és játékos gyakorlatban edzünk, az a memória és a hallásértés.

3/2. Bepakolom a bőröndöt

“Különösen akkor eddzük a memóriánkat, ha az agyunkat kihívást jelentő feladatokra kényszerítjük.”-Hans Markowitsch (Kognitív pszichológus) Arra bíztatlak, hogy minél több kreatív dolgot pakoljatok be a képzeletbeli bőröndötökbe!

4/1. Szólánc

A szólánc szintén egy olyan játékos gyakorlat, amit rendkívül szórakoztató és bárhol játszhatjuk, útban a suli felé, utazáskor, de tényleg bárhol várakozás közben.

4/2. Szólánc

Olyan egyszerű, de mégis rendkívüli módon fejleszti az agy több területét, a memóriát, a vizuális képességet és még örömet is hoz, hogy közben kihívást teljesítünk.

4/3. Szólánc

Emelésként hátrafelé sétáljunk miközben a szóláncot játsszuk. A hátrafelé járás ugyanis remek módja az agyféltekék szinkronizálásának és nem utolsó sorban gyógyít.

Az Alapozó Tanfolyam Neked való, ha

R

már próbáltatok több módszert, de egyiket sem érzed az igazinak

R

hiába tesztek bele sok energiát, időt, nem jönnek a várt eredmények

R

a gyermekednek tanulási nehézségei vannak az iskolában

R

nem tudod elérni, hogy a csemete figyelme ne kalandozzon el

R

bár jól tanul a gyerkőc, de szeretnéd, ha könnyebben, gyorsabban érne el jobb eredményeket

R

gondjaitok vannak a nyelvtanulással

R

egy olyan módszert szeretnél, amivel viszonylag rövid idő alatt látványos eredményeket tudtok elérni

R

harmonikusabb kapcsolatot alakítanál ki a csemetével

Kezdd el most bevezető áron!

Már biztosan tűkön ülsz, hogy megtudd, mennyiért lehet mindez a Tiéd! A videós online Alapozó Tanfolyam most bevezető áron mindössze X Ft-ért a Tiéd lehet! 

Nincs mire várni, minden egyes nappal több forintot költesz el feleslegesen olyan dolgokra, ami nem hozza el a várt eredményeket! Nem beszélve arról, mennyi pénzt fogsz kidobni (vagy dobsz már most is ki) a különböző különórákra, korrepetálásokra, fejlesztő programokra.

Nem kell félned, itt leszek Nektek, ha kérdés van vagy elakadtok, akkor segítek, fogom a kezed! Nektek is működni fog!

Mi fog történni, ha nem vágtok bele most?

Gondolj bele, hogy eddig hogy mentek a dolgok. Mennyi pénzt és időt pazaroltál el már a gyerkőc születése óta feleslegesen. Mennyi erőfeszítést tettél bele, hogy jobb eredményeket érjetek el, hogy gördülékenyebben menjenek a napok. Hány könnyet ejtettél már a félresikerült epizódok miatt.

Nem a Te hibád, hogy eddig falakba ütköztél, és az sem, hogy a kipróbált dolgok nem hoztak eredményt vagy csak igen keveset!

Most viszont itt van az a különleges módszer, ahol nem kell éveket várnod arra, hogy megmutatkozzon az eredménye, hanem viszonylag hamar érezhetitek jótékony hatását. 

Mert mi visz minket előre? A sikerélmény, a pozitív hatások. Fontos, hogy motivált legyen a gyermek, akkor élvezni fogja a folyamatot, és alig várja a következő gyakorlást. 

A változás lehet könnyed és gyors is. Miért kellene akkor éveken át szenvedni egy olyan folyamattal, amit nem szeret a gyermek? 

Tudod, hetente 3-5X 7-10 perc már elegendő ahhoz, hogy változást érjetek el és fejlődjön! Bármikor, bárhol, nem vagytok helyhez kötve! 

Van naponta nagyjából 10 perced, hogy minden megváltozzon?

Akkor ne várj tovább, itt tudod kérni az Alapozó Tanfolyamot!

Alicáék már az elején érezték a pozitív hatást

Kinga egy csodalatos no orulok hogy az eletunkbe be lepet.Nagyon sokkat segit szamunkra es mindig elerheto.Barmi kerdesem van nagyon szivesen segit es valaszol.Keves ilyen segitokesz embert ismerek.Szivbol ajanlom ot.Igaz hogy meg az elejen jarunk a foglalkozasokkal de mar most erzem a pozitiv hatasokat.Miota nala vagyunk sokkat segitet nekem .Nagyon meghit korulmenyek kozott tudunk beszelgetni es nagyon sokk jo tanacsal el lat .Bizok benne es bizom hogy a kozos munkakal elerjuk azt ami a legjobb nekem es a csaladomnak .
Tenyleg szivbol ajanlom ezt a csodas embert.

Istvan Alica

A jelentkezés lépései

1

Kattints a gombra!

2

Töltsd ki az adataidat, és kattints a megrendelés gombra.

3

Keresd az e-mail fiókodban az „A Happy kids brain training fiókod elkészült!” tárgyú levelet, amelyben elküldtük számodra a Fiókod hozzáférését.

Lépj be a fiókodba és élvezd a tanulást! 🙂

GYIK

1. Csak kártyával tudok fizetni?

Az online fizetési szolgáltatást a Stripe biztosítja. A szolgáltatás használata során Felhasználó bankkártyával fizethet.

Az online bankkártyás fizetés a Stripe elektronikus fizetéseket lebonyolító rendszerén keresztül valósulnak meg.

További információk a Stripe-ról (angol nyelvű oldal): stripe.com
Stripe adatvédelem, nyilatkozatok, szabályzatok

A Stripe online fizetési rendszere az alábbi bankkártyákkal és digitális pénztárcával történő fizetést teszi lehetővé (magyar vonatkozású lista):

  • MasterCard
  • VISA
  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  1. Ön kiválasztotta azt a szolgáltatást melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
  2. Ezt követően Ön átkerült a biztonságos Pénztár oldalra, ahol megadhatja a bankkártya adatait a tranzakció végrehajtásához.
  3. A következő Rendelés Összegzése oldalon újra áttekintheti a rendelés adatait és amennyiben minden rendben, elindíthatja a fizetést a „Rendelés elküldése” gomb megnyomásával.
  4. Stripe elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését a tranzakció összegével. Probléma esetén a tranzakciós oldal tájékoztatja annak mibenlétéről, és további lehetőséget ad az adatok megváltoztatásához.
  5. Sikeres fizetést követően Ön automatikusan visszaigazolást kap a rendeléséről és a további részletekről a szállítással kapcsolatban.
2. Hogy fogok hozzáférni az Alapozó Tanfolyamhoz?

Miután rákattintottál a gombra, átirányítunk a pénztár oldalra, ahol az adataidat és a hozzáférési adataidat – mint felhasználónév, e-mail cím és jelszó – szükséges megadnod, majd válaszd ki a fizetési módot, STIPE esetén költsd ki a kártyaadataidat és kattints a zöld megrendelés gombra. A sikeres fizetést követően e-mailben küldjük a fiókodhoz tartozó információkat.

3. Hány éves kortól érdemes elkezdeni?

Már egészen kicsi kortól, minél hamarabb érdemes. Már 4 éves kortól erősen ajánlott. 

4. Nagyobb gyerekeknél is segít a tanfolyam?

Igen, jelentősen javíthatja az általános iskolás vagy középiskolás, főiskolás/egyetemista gyermekek teljesítményét is a módszer. Sőt, akár felnőtteknek, idősebbeknek is, agyvérzés utáni kiegészítő kezelésként, és demencia esetén is remek megoldás lehet egy jobb minőségű élethez. A legjobb, ha a család együtt tud gyakorolni, remek közös időtöltés is egyben.

5. Mi van, ha nem sikerül tökéletesen elvégezni bizonyos gyakorlatokat?

A feladatok elvégzésében nem a tökéletesség a cél, hanem a folyamatos és változatos gyakorlatok, és az, hogy stressz nélkül, örömmel együtt mozogjanak. Az öröm hatására ugyanis hormonok is termelődnek, mint például a dopamin, amely elengedhetetlen a folyamathoz. A gyakorlatok végzése és a hormonok termelődése újabb és újabb idegpályákkal hálózza be az agyat, fejlesztve annak kapacitását.

Ez a rendszeres vidám és szórakoztató közös tevékenység rendkívüli módon harmonizálja a szülő-gyermek kapcsolatot is.

6. Mi az a body’n brain®?

A body’n brain® a legmodernebb és leghatékonyabb módszer az iskolai problémák megoldására. A tudományosan megalapozott gyakorlatok szórakoztatóan és teljesítménykényszer nélkül növelik a gyerekek koncentrációját, úgy, hogy új idegpálya hálózatokat hoznak létre az agyban, ezáltal javítva az agy teljesítményét, melynek előnyei minden iskolai tantárgyban hasznosíthatóak.

Zseniális, egymásra épített speciális gyakorlatok összessége. Ezek segítik a gyerekeket abban, hogy jobban tudjanak koncentrálni, összpontosítani, és minden tanulmányi területen könnyedén fejlődjenek. Minél jobban behálózódik az agy, annál gondtalanabbak lesznek az iskolai és a mindennapok egyaránt.