Legyen könnyű szülőnek lenni

Gyakorlati jó tanácsok 10 lépésben

Ingyenes e-book

„A gyermekeidet nem megvédeni kell az élet nehézségeitől, hanem alkalmassá kell tenni őket a leküzdésükre.” Anonymous

Ahhoz, hogy szülővé válj nem szükséges semmiféle előképzettség. A képzetlenség eredményei azonban sajnos már nagyon korán megnyilvánulnak a gyermek viselkedésében, szokásaiban, személyiségében és teljesítményében egyaránt.

Nem a Te hibád, hiszen minden bizonnyal a legjobbat akarod a gyermekednek. Sokszor viszont nem vesszük észre azokat a problémákat, amiket orvosolnunk kellene. Még ha észre is vesszük, nem marad rá elegendő energia, idő. Telnek a hetek, hónapok és hopp, a gyermek máris felnő. 

Ahhoz, hogy gyermekünk fejlődését a lehető legkomplexebb módon támogassuk, bizony nekünk is folyamatosan fejlődnünk és alkalmazkodnunk kell. Ezért összegyűjtöttem Neked 10 jó tanácsot, melyek rendkívüli módon megkönnyítik, hogyan Legyen könnyű szülőnek lenni! Ezzel szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy minél csodásabb gyerekeket nevelhess és könnyebben vedd az akadályokat.

Élvezd a szülőséget a nehézségek ellenére is!

Az e-bookban ezeket a témákat érintjük:

1. Tudatosság, tervezés

2. Informálódás, önfejlesztés

3. Mérlegelőképesség
4. Rendszeres szülők közötti “meeting”
5. Kikapcsolódás, relax, meghittség

6. Napirend kialakítása

7. Merjünk nemet mondani
8. Következetesség-keretek
9. A gyerek nem a barátod! Ne terheld a saját problémáiddal!
10. Szánj időt a gyermekedre!

Szemfelnyitó, gondolatébresztő

Segítek Neked ötletekkel, tanácsokkal, hogyan tudod kihozni a legjobbat a gyerekből és a kapcsolatotokból. Nem spóroltam, úgy állítottam össze az e-bookot, hogy már ebből sokat tudj profitálni és szemfelnyitó, gondolatébresztő legyen. 13 oldalon keresztül támogatlak.

Élvezd végre, hogy szülő vagy!