Legyen könnyű szülőnek lenni!

Ingyenes tanulás segítő-fejlesztő online tanfolyam a kiegyensúlyozott, boldog gyermekért!

Indulj el ezzel a hatékony, játékos módszerrel a siker felé!

Hozd ki gyermekedből a legtöbbet a forradalmian új módszerrel!

Tudom, hogy fontos a gyermeked boldogsága, sikerei. Azt is tudom, hogy elömlesztenek az interneten a különböző fejlesztő programokkal, és fogalmad sincs melyik lenne a legjobb számotokra. Sőt, lehetséges, hogy már kipróbáltál többet is, de a gyermeked eredményei, közérzete cseppet sem javult.

Ráadásul utálta is csinálni a lurkó, nyögve-nyelve, nehézkesen mentek a feladatok.

Nem a Te hibád, hogy eddig falakba ütköztél és az sem, hogy a kipróbált dolgok nem hoztak eredményt vagy csak igen keveset!

Ahogy az sem, hogy a csemetéd kínzásnak élte meg a folyamatot!

Most viszont itt van az a különleges módszer, ahol nem kell éveket várnod arra, hogy megmutatkozzon az eredménye, hanem viszonylag hamar érezhetitek jótékony hatását. 

Mert mi visz minket előre? A sikerélmény, a pozitív hatások. Fontos, hogy motivált legyen a gyermek, akkor élvezni fogja a folyamatot, és alig várja a következő gyakorlást. 

Álomszerűen hangzik? Lehetséges! Mert eddig azt tapasztaltad meg, hogy az eredményekhez hosszú, verejtékes út vezet. Pedig nem kell így lennie!

A változás lehet könnyed és gyors is. Miért kellene akkor éveken át szenvedni egy olyan folyamattal, amit nem szeret a gyermek? 

Mit kapsz a Happy Kid’s Brainnel?

egyszerű, játékos, mozgásos agyserkentő feladatok

eddzük az agy minden területét, ez óriási mértékben növeli a koncentrációt

megoldódnak az iskolai problémák

erősebb gyermek és szülő közötti kapcsolat

boldogabb, harmonikusabb, nyugodtabb otthoni élet

Mi mindenben tud segíteni a módszer?

Tanulási nehézségek

Olvasási nehézségek

Nyugtalanság

Alvási zavarok

Idegen nyelvekkel nehézség

Figyelemhiány

Ki vagyok én, miért bízhatsz meg bennem?

A saját tanulási nehézségeim, kudarcaim motiváltak abban, hogy body’n brain® trénerré váljak.

Magam is azok közé a gyermekek közé tartoztam, akiknek nagy valószínűséggel túl korai volt iskolába kerülni. Minden idegennek tűnt számomra, lassabban mentek a dolgok, az írás, számolás, olvasás.

Egész életemben tanultam, kutattam, hogy mások ne essenek bele ezekbe a  hibákba és már a kezdetektől ki tudják bontakoztatni saját képességeiket, kreativitásukat és rengeteg sikerélményben legyen részük.

Eltökélt szándékom, hogy minél több szülőnek adjam át azt a tudást, amit én nap, mint nap kamatoztatok, és ami által már rengeteg embernek tudtam segíteni egy jobb, nyugodtabb, sikeres élet kialakításában.

Vágj bele a díjmentes Happy Kid’s Brain Próba Tanfolyamba most!

Azért, hogy Te is részese lehess a Happy Kid’s Brain érzésnek, létrehoztam egy online tanfolyamot, ahol a kezdetektől végig tudlak kísérni Benneteket az úton, bárhol legyél is a világon!

A tanfolyam egyszerűen, online hozzáférhető!

Ráadásul most ki tudod próbálni díjmentesen! Így kaphatsz egy kis ízelítőt belőle!

Mit fogsz pontosan kapni a Happy Kid’s Brain Próba Tanfolyamon?

A program akkor is támogatja a suliban gyermekedet, ha most még csak a kettesért küzd, és akkor is, ha már most is jó a tanulásban vagy a sportban, de még jobb akar lenni!

A legmodernebb módszer, hiszen közvetlenül az agyat fejleszti, ami gyorsan megnyilvánul az élet minden területén hasznosítható készségek, képességek, mint például a koncentráció és a figyelem, az összpontosítás javulása által!

A legelső bevezető videóból megtudhatod:

R

hogyan motiváld gyermekedet a gyakorlatokra

R

hogyan érdemes a tanulási időt felosztani

R

hogyan tudod megállapítani, hogy gyermekednek melyik a domináns szeme, és ezt egyáltalán miért fontos tudni

A próbatanfolyamba tartozó részek

5 fejlesztő videó, amit ingyenesen kipróbálhatsz!

1/1. Vonalon átugrás

A nagy motoros területen vagyunk, a karok, a lábak és a törzs nagyobb izmait érintik. Ezek közé tartozik például a járás, a futás, a dobás, az emelés, a rúgás, ugrálás, kerékpározás, úszás vagy akár a gyerekeknél a mászás is. A jól fejlett motoros készség nagyon fontos, mivel a további finom motoros készségek ezen alapulnak. Ezek elsajátításához szükség van az izmok megerősödésére, az erőre, az egyensúlyra, a gyors reakcióra és a testtudatra is. 

1/2. Vonalon átugrás gördülékenyen

Kövesd a ritmust és ugrálj most már gördülékenyen.

1/3. Vonalon átugrás

Amint az alapgyakorlat jól megy, komplexé tesszük a feladatot és megosztjuk a figyelmet, ezzel is kihívás elé állítjuk az agyunkat.

1/4. Vonalon átugrás

Ha már az előző jól megy, na most itt kezdődik aztán az igazi móka!

1/5. Vonalon átugrás

Amint a 2-es és 3-as szorzótábla jól megy, most mondjuk visszafelé a számokat, tartva az ugrás ritmusát és irányait.

A gyermeked jövője a tét! Kezdd el még ma!

A jelentkezés lépései

1

Kattints a gombra!

2

Töltsd ki az adataidat, és kattints a megrendelés gombra.

3

Keresd az e-mail fiókodban az „A Happy kids brain training fiókod elkészült!” tárgyú levelet, amelyben elküldtük számodra a Fiókod hozzáférését.

Lépj be a fiókodba és élvezd a tanulást! 🙂

GYIK

1. Komolyan ingyen megkapom a Happy Kid’s Brain Próba Tanfolyamot?

Igen, ezt most ingyen odaadom Neked.

2. Hogy fogok hozzáférni a Próba Tanfolyamhoz?

Miután rákattintottál a gombra, átirányítunk a pénztár oldalra, ahol az adataidat és a hozzáférési adataidat – mint felhasználónév, e-mail cím és jelszó – szükséges megadnod, majd kattints a zöld megrendelés gombra. Ezzel létre is hoztuk a tanulói fiókodat. Nyisd meg az e-mail fiókodat, és keresd a „A Happy kids brain training fiókod elkészült!” tárgyú levelet, amelyben elküldtük a tanulói fiók elérhetőségét.

3. Hány éves kortól érdemes elkezdeni?

Már egészen kicsi kortól, minél hamarabb érdemes. Már 4 éves kortól erősen ajánlott. 

4. Nagyobb gyerekeknél is segít a tanfolyam?

Igen, jelentősen javíthatja az általános iskolás vagy középiskolás, főiskolás/egyetemista gyermekek teljesítményét is a módszer. Sőt, akár felnőtteknek, idősebbeknek is, agyvérzés utáni kiegészítő kezelésként, és demencia esetén is remek megoldás lehet egy jobb minőségű élethez. A legjobb, ha a család együtt tud gyakorolni, remek közös időtöltés is egyben.

5. Mi van, ha nem sikerül tökéletesen elvégezni bizonyos gyakorlatokat?

A feladatok elvégzésében nem a tökéletesség a cél, hanem a folyamatos és változatos gyakorlatok, és az, hogy stressz nélkül, örömmel együtt mozogjanak. Az öröm hatására ugyanis hormonok is termelődnek, mint például a dopamin, amely elengedhetetlen a folyamathoz. A gyakorlatok végzése és a hormonok termelődése újabb és újabb idegpályákkal hálózza be az agyat, fejlesztve annak kapacitását.

Ez a rendszeres vidám és szórakoztató közös tevékenység rendkívüli módon harmonizálja a szülő-gyermek kapcsolatot is.

6. Mi az a body’n brain®?

A body’n brain® a legmodernebb és leghatékonyabb módszer az iskolai problémák megoldására. A tudományosan megalapozott gyakorlatok szórakoztatóan és teljesítménykényszer nélkül növelik a gyerekek koncentrációját, úgy, hogy új idegpálya hálózatokat hoznak létre az agyban, ezáltal javítva az agy teljesítményét, melynek előnyei minden iskolai tantárgyban hasznosíthatóak.

Zseniális, egymásra épített speciális gyakorlatok összessége. Ezek segítik a gyerekeket abban, hogy jobban tudjanak koncentrálni, összpontosítani, és minden tanulmányi területen könnyedén fejlődjenek. Minél jobban behálózódik az agy, annál gondtalanabbak lesznek az iskolai és a mindennapok egyaránt.