Szolgáltatásaim Rád hangolva

Egyéni, csoportos foglalkozások és konzultáció

Nincs csodapirula, a fejlődésért meg kell dolgozni!

Mint ahogyan semmilyen sikert nem kapunk ingyen az életünkben, ezért a tanulásban való fejlődésért is keményen meg kell dolgozni.

Bár a body’n brain® módszer rendkívül gyerekbarát, a hamis elképzeléseket a módszerrel kapcsolatban már az elején tisztázni szeretném. Természetesen csodát tőlem sem várhatnak, vagyis a siker csak akkor jön el, ha a gyakorlatokat és a kapott feladatokat a gyermek rendszeresen elvégzi, méghozzá az egyik vagy mindkét szülő támogatásával.

Online foglalkozások, hogy a távolság se legyen akadály

A tréningeket azért tettem online elérhetővé, hogy áthidaljak több felmerülő problémát. Először is azt, hogy távol vagyunk egymástól. Tehát bárhol is élsz a világban, kifejezetten könnyebbséget jelent a számodra, hogy nem kell a tanácsadásért és a tréningért sehová sem utaznod. Nem kell este munka után a csúcsforgalomban kapkodni, parkolót keresni, fizetni érte, és a kocsiban várakozni. Így ez több szempontból is kedvező, és közben még a természetet is védjük.

A módszerrel Te magad is a gyermeked trénerévé válsz, ráadásul még a családot is összehozza

Rengeteg szülő szeretne a gyermekének a tanulási, vagy a sportteljesítményében segíteni. Biztosan eddig is ott álltál mellette, csak nem voltak meg a megfelelő eszközeid a jobb teljesítmény elérésére, vagy sokszor alakult ki feszültség közöttetek.

Ez a teher most lekerül a válladról, mert ezzel a módszerrel te magad is a saját gyermeked trénerévé válsz. Te fogsz segíteni memorizálni az új gyakorlatokat, melyeket a következő foglalkozásig napi 10 – 15 percben veled fog gyakorolni. Ez összehozza a családot, mulatságos, stresszoldó, ráadásul mindenki csak profitál belőle.

A feladatok hétről hétre jobb memóriát, jobb koncentrációt biztosítanak

Az, hogy ez kinél milyen rövid idő alatt kezd el beérni, változó, ami biztos, hogy kivétel nélkül mindenki változik. Egyre gyorsabban fogja felfogni és megjegyezni a tananyagot, mert közvetlenül az agy fejlődik az új idegpályák kiépülésével.

Hangsúlyozni szeretném, hogy a gyakorlatok végzésének célja a rendszeresség, a jó családi légkör, a gyakorlás közben felszabaduló hormonok, amik pozitív támogatást biztosítanak a szervezet számára. Nem kell tökéletesen végrehajtani őket, a lényeg, hogy törekedjünk rá és meglegyen a motiváció.

A tapasztalat az, hogy az online foglalkozás pont olyan hatékony, mint a személyes találkozó. Így bárhonnan részt tudtok venni a tréningeken.

Már 0 éves kortól!

Személyre szabott életvezetési tanácsadások kisgyermekes szülők számára már 0 éves kortól, hiszen az első évek rendkívül meghatározóak a gyermek egész későbbi életének alakulásában. Ebben az időszakban alapozunk meg csodás lehetőségeket, de követhetünk el gigantikus hibákat is. Sajnos nem tanítják meg, hogyan legyünk jó szülők, ezért gyakran ösztönösen reagálunk és a hozott mintákat követjük, ami egyáltalán nem biztos, hogy kedvező és elegendő.

Ez hatalmas felelősség a szülők, és legtöbbször az édesanya részéről, aki az első években egyedül van otthon gyermekével. Naponta találkozik olyan helyzetekkel melyek próbára teszik, hogy vajon mi a helyes reakció: hagyja-e sírni a babát elalváskor, eszik-e vajon eleget, mennyit kell aludnia, járjon-e lábujjhegyen, ha alszik a baba vagy inkább kapcsoljon zenét a háttérben, és még számtalan kérdés és kétség merül fel.

Jelentkezz be egyéni tanácsadásra, hogy megismerj egyszerűen működő gyermeknevelési technikákat, ötleteket, praktikákat melyek óriási segítséget nyújtanak neked is abban, hogy:

Legyen szórakoztató és könnyű szülőnek lenni!

 

1. LÉPÉS a fényes jövőhöz

Egyéni konzultáció személyesen vagy online

Mielőtt az online fejlesztésbe belekezdek, rendkívül fontosnak tartom az egyéni konzultációt. Ez egy-másfél órás beszélgetést jelent, ahol pontos képet kaphatok a problémáról. Az egyéni tanácsadás lehetőséget biztosít, hogy személyre szóló tanácsokkal lássam el a szülőket. Ezért a konzultáción csak a szülők vesznek részt, mivel nem célom a gyermekben rossz érzést, szorongást kiváltani azáltal, hogy a nehézségeiről, gyengeségeiről kell hallania.

Segítek, hogyan keltse fel a szülő a gyermek figyelmét pozitívan a tréningre.

A megbeszélés után összeállítok egy 10 hetes fejlesztési ütemtervet, és kezdődhet is a tréning.

Azonnali pénzvisszafizetési garancia

Nincs veszítenivalód! Amennyiben a megbeszélés végén elégedetlen vagy, mert úgy érzed, hogy nem kaptál megoldást a problémádra, visszafizetem a konzultációd árát.

Egyéni konzultáció ára:

1 óra: 120 Euro/44.400 Ft

Egyéni foglalkozás

Kiscsoportos foglalkozások

Hamarosan….

Egyéni foglalkozás:

Zoomon keresztül heti egyszer egy előre egyeztetett fix időpontban találkozunk. Megnézem az előző foglalkozások gyakorlatait, „leellenőrzőm”, így látni fogom a fejlődését, erre tudom a ráépülő újabb gyakorlatokat megmutatni és segíteni begyakorolni.

Rendszeresen ellátom a gyermeket a sikeres tanuláshoz szükséges könnyen elsajátítható tanácsokkal, praktikákkal, meghallgatom a felmerülő nehézségeit, és arra keresünk együtt elfogadható megoldásokat.

A foglalkozások minden alkalommal 60 percesek, amiből 50 perc az online óra, és 10 perc szükséges számomra az adott óra dokumentálására. Ezt már nem online végzem.

Teljesen változó, hogy kinél mennyi idő elteltével jön el az áttörés, és kezd el megmutatkozni a foglalkozások eredménye, ezért kedvezményes bérlet vásárlási lehetőséget is biztosítok. Az eddigi tapasztalatok azt bizonyítják, hogy már a kezdeteknél, nagyon hamar is láthatóak a pozitív tapasztalatok, különösen, ha az egyéni konzultáción kapott tanácsok a mindennapi rutinba megalapozódnak.

Egyéni foglalkozás árak:

Hamarosan…

Kis csoportos foglakozások:

Maximum 10 fő/alkalom

 

Csoportos foglalkozás lehetőségéről a konzultáció alkalmával tudok tájékoztatást adni.

Fontos tudnivalók

A tréninghez szükséges eszközök:

A foglalkozáshoz szükséges eszközök listáját, mint például labda, teniszlabda, ugrálókötél, tollasütő a tréning kezdete előtt írásban elküldöm számodra.

 

Óra lemondásának feltételei:

Az előre egyeztetett foglalkozás lemondása vagy időpont módosítása 24 órán belül nem lehetséges. Ebben az esetben a díjat szükséges kifizetni átutalással vagy bérlet esetén a bérletből kerül levonásra. Kérlek, minden esetben jelezd időben, előre, ha nem tudtok részt venni, hogy más gyerektől ne vegyük el az esélyt, hogy akkorra be tudjon jelentkezni.